Aria Ann

Aria Ann is ontwerper, interieurvormgever, scenografe en maakt meubels op maat. Ze ontwerpt ook speelgoed en boeken. Doorheen de workshops die ze geeft probeert ze de deelnemers te sensibiliseren rond de thema’s zoals hergebruik. Aria Ann is voor het ontwerp van de stoel Renata op zoek gegaan naar een oplossing om een oude school- of kantinestoel van een nieuw zit- en rugvlak te voorzien. Ze maakt hierbij gebruik van gerecycleerd hout en oude advertentie spandoeken. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ognev Vlaminck

Ognev Vlaminck is een interieurontwrper die hoofdzakelijk met hergebruik van materialen bezig is geweest. De tafel Renato is speciaal ontworpen om bij de Renata stoel te passen.

 

Design with Genius

Het lot van Jean-François en Sébastien kruiste elkaar in 2008 in het publiek van het architectenbureau Saint-Luc de Liège. Met hun diploma in de hand begonnen ze aan het beroep en Sébastien voltooide zijn opleiding met een opleiding meubelmaker. Iedereen baant zich een weg, die van Jean-François passeert de Luikse kantoren van Greisch en Parisian van Jean Nouvel terwijl Sébastien bij Artau werkt. En dan is er de klik en de oprichting van Design With Genius (DWG), een collectief van jonge architecten die stedelingen bewust willen maken van de waarde van hun erfgoed.

 

 

© 2021 - 2024 Boomerang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel